УСЛУГИ

Абонаментна компютърна поддръжка

Системната поддръжка на компютрите в офиса гарантира сигурна и стабилна работа на компютрите във Вашата фирма. При сключването на договор за компютърна поддръжка получавате определен брой посещения на място, отдалечено администриране, гарантирано време за реакция, отстъпка при покупка на компютри и софтуер. Срещу фиксирана абонаментна такса за поддръжка на компютри получавате експресни хардуерни и софтуерни услуги на атрактивна цена. За всеки клиент изготвяме индивидуален план за абонаментна компютърна поддръжка съобразен с нуждите му.

Сервиз на компютри, лаптопи, принтери, монитори и таблети

Ако имате нужда от ремонт на компютър, лаптоп, монитор, принтер или таблет, ако желаете да подобрите параметрите на Вашия компютър (upgrade) или да преинсталирате Вашия софтуер, може да се възползвате от услугите на нашия сервиз. При необходимост, може да получите оборотна техника за времето на ремонта. Върху нея може да бъде прехвърлена нужната информация, така че да не се спира Вашата работа.

Продажба и сервиз на принтери

В нашия сервиз предлагаме ремонт на принтери. Те са неизменна част от всеки офис и в много домове. Принтерите, като всяка техника, се нуждаят от ремонт и профилактика. Правилната им употреба и редовна профилактика удължават живота им, но като всяка техника се налага рано или късно да се ремонтират.

Сървъри – продажба, инсталация и поддръжка

Предпазете основите на вашия бизнес с поддръжка на сървъри . Без съмнение сървърите са ядрото на вашата компютърна мрежа. На тях държите важни документи, бази данни, финансово-счетоводни системи и т.н. Вашите сървъри са критични за цялостния успех на вашия бизнес и здравето на вашата мрежа. Тъй като знаем колко важни са сървърите за вас, ние ги управляваме, следим и поддръжаме много внимателно. Извършваме активна поддръжка на тези важни компютри, за да сме сигурни, че работата в компанията Ви няма да спре. При нас може да получите обективна консултация за вашите текущи нужди съобразени с вашето развитие.

Антивирусна поддръжка

Викра 2010 ООД е оторизиран партньор на антивирусните решения на ESET. При нас може да получите консултация как най-добре да защитите вашата информация. Антивирусната програма е софтуер, който разпознава части от програмния код на вирусите и в случай, че ги открие, унищожава вируса. За предпазване от вируси се препоръчва следното: да се инсталира добра антивирусна програма,антивирусната програма периодично да се обновява,да не се използват съмнителни дискети, флаш памети и др., да се правят архивни копия на данните, което ще позволи възстановяването им при необходимост.

Изграждане на системи за видеонаблюдение

Проектът на системите за видеонаблюдение е ключов елемент за постигане на желаните цели и висока степен на ефективност. Правилният подбор на техническите средства за видеонаблюдение като камери, обективи, DVR система, са в основата за успешна реализация на проекта. Ние консултираме, доставяме, изграждаме и настройваме системи за видео наблюдение.

Нови и рециклирани тонер касети, зареждане и възстановяване

Предлагаме оригинални и съвместими консумативи за принтери (лазерни, мастилено– струйни, матрични) и копирни машини. Съвместимите тонер касети са произведени от трети страни. Под това се има предвид, че те не се доставят от производителя на принтерите, за които са предназначени. Основното предназначение на съвместимите касети е, че те отговарят напълно на изискванията на производителите на оригинално оборудване и следователно са 100% техни заместители. Основни предимства да се снабдите с тях: значително по-ниска цена; гаранция при експлоатация; печатане на хиляди страници с една касета.

Лесно е да се започне проект, но е трудно да се направи добре. Не и за нас.